Кадър Нова Бесен скандал се разрази в пленарната зала.Дебатът дали България да

...
Кадър Нова Бесен скандал се разрази в пленарната зала.Дебатът дали България да
Коментари Харесай

Хаджигенов без маска в НС. Рашидов: Вие заразихте сума народ по митингите

Кадър Нова 

Бесен скандал се развихри в пленарната зала.

Дебатът дали България да взема или не прерасна в спор кой и за какво носи или не маска. Предложението за внасяне на Спутник бе импортирано от Българска социалистическа партия. То разпали геополитечски разногласия и раздели депутатите на рософили и русофоби, съобщи Стандарт.

Вие отдясно заразихте сума народ на митингите, където бяхте без маски, възмути се Вежди Рашидов (ГЕРБ). И се обърна към Николай Хаджигенов " Изправи се! Мутри вън! " с думите: Бабаитлък ли демонстрирате?!

Моля ви, господин Хаджигенов, сложете една маска от почитание към господин Рашидов, прикани председателстващата съвещанието Татяна Дончева юриста. Така Хаджигенов постави маска.

Но на трибуната с яростно изявление излезе Георги Свиленски (БСП). Говорите за ваксина, да ви напомня ми, че депутати на ГЕРБ идваха карантинирани на работа, с цел да пазят кворума на Борисов и това ставаше в наличието на здравния министър, сподели Свиленски. И заяви, че още не е получил отговор на парламентарното запитване към премиера в оставка кои са карантинираните депутати, стояли в прорез с наредбите в пленарна зала.

Татяна Дончева се намеси: " Глобете Хаджигенов, колкото желаете. Той е пълновръстен човек. Може да си носи отговорност "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР